Onderhoudsplan

Het belang van een goed onderhoudsplan

“Wat kost een onderhoudscontract voor mijn woning?”  

Als u zich dit afvraagt, neem dan contact op met schildersbedrijf Lichtenbelt. Daarmee kiest u voor 10 jaar zorgeloos en kwalitatief uitstekend onderhoud van uw woning. Voor een vast, laag bedrag per maand of per jaar zorgen de vakkundige schilders dat uw huis in topconditie blijft. U hoeft daar zelf nooit achteraan want schildersbedrijf Lichtenbelt komt tijdig en vanzelf bij u langs. Dit gebeurt volgens een onderhoudsplan dat we met u overeen komen.

 

“Hoe werkt een onderhoudsplan van schildersbedrijf Lichtenbelt?”  

Na een goed gesprek over uw wensen en het budget, inspecteert de schilder uw woning. U ontvangt een rapport met de huidige staat van onderhoud en eventuele houtrot of schade. De schilder geeft deskundig advies over kleurkeuze en materiaalgebruik. In goed overleg met u, bepaalt hij wat, wanneer gaat gebeuren aan het buitenschilderwerk.

“Wat legt u vast in het onderhoudscontract?”

Om verwarring te voorkomen, legt schildersbedrijf Lichtenbelt uw wensen rond onderhoud van de woning vast. Daarvoor ontvangt u een heldere overeenkomst met een onderhoudsplan. Op basis daarvan wordt een maandbedrag of jaarbedrag berekend.

Voorbeeld onderhoudscontract  
2017   Totale renovatie en/of schilderbeurt van uw woning
2019   Controlebeurt op gebreken en bijwerken waar nodig
2021   Onderhoudsbeurt: controle onderdorpels en liggende kanten van kozijnen.  Waar nodig, schilderen van het houtwerk aan de weerkant van het huis
2023   Totale schilderbeurt van uw woning
2025   Controlebeurt op gebreken en waar nodig bijwerken
2027   Evaluatie en bespreking verlenging contract